Dato Boy Iman Bongkar Kebenaran Isu Rumah

Dato Boy Iman Bongkar Kebenaran Isu Rumah

Semalam bertempat di Hotel De Palma, DBI Technology Sdn Bhd telah mengadakan satu sidang media tertutup bagi menjelaskan perkara sebenar mengenai dakwaan syarikat milik Dato Boy Imanyang dikatakan menipu duit sebahagian pembeli.

Sidang Media Tanpa Boy Iman

Walau bagaimanapun sidang media yang diadakan semalam yang dinamakan “Atas Nama Kebenaran” dijalankan tanpa kehadiran Boy Iman. Beliau telah diwakili oleh peguamnya, jurucakap DBI Technolgyyang juga pelakon Adam Shaz dan Ramlan Abd Rahman selaku Pengurus Besar DBI Technology Sdn Bhd bagi menjelaskan perkara tersebut kepada media dan mereka yang hadir semalam.

Dalam sidang media berkenaan,pihak DBI Techology telah menceritakan beberapa perkara sebenar setelah isu panas telah dikaitkan dengan syarikat mereka pada minggu yang lalu.

Pendedahan tersebut termasuklah mengenai kekecohan pada minggu lalu apabila pembeli mendakwa mereka telah membuat deposit sebanyak RM 30,000 dan mendapat khabar

Penipuan tersebut sebenarnya adalah berpunca dari syarikat Juta Kelulut namun netizen telah salah sangka dengan menganggap ianya dari syarikat DBI Techology

Source : http://www.kenabaca.com/dato-boy-iman-bongkar-kebenaran-isu-rumah/